Despre noi

Pizza pe vatra, la domiciliu sau la birou la o comanda minima de 40 lei. Calitatea ne reprezinta.

Echipa D’Agostino

Ne bazam pe o echipa de oameni pasionati care reusesc sa transforme un blat delicios subtire si usor crocant cu ingrediente atent selectionate, asezate si proportionate, intr-o pizza autentica astfel incat sa formeze o simfonie a gustului apropiat de perfectiune.

Pizza la domiciliu

Pizzeria D'Agostino livreaza la domiciliu cea mai gustoasa pizza pregatita dupa retete traditionale italienesti, respectand cu strictete cantitatile si calitatea ingredientelor folosite. Ne straduim ca toate comenzile, sa ajunga la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Pizza pe vatra

Blatul realizat din aluat fin, copt in tava este mereu la fel de subtire, crocant si completeaza perfect savoarea ingredientelor. Toate produsele noastre pentru livrarile la domiciliu sunt pregatite din momentul lansarii comenzii, ingredientele de baza, blatul copt in tava si sosul fiind preparate in aceeasi zi.

Comanda minima pentru livrare este de 40 de lei ,

Pizza ocupă un loc de onoare în topul micilor plăceri ale vieții și poate pentru unii, păcatul interzis. Este gustoasă, miroase ademenitor de fiecare dată și te satură. Garantat dacă nu e caldă, e gratis! Livrare gratuită la domiciliu. Alege din varietatea noastră de sortimente! Comandă minimă 30 lei.

Comanda mancare online de la Pizzeria D'Agostino ✓ Mancare fast food delicioasa livrata acasa sau la birou ✓ Verifica meniul si feedback-urile restaurantului.